Rólunk

CLAY STORY

     Nagyon örülünk, hogy ránk találtál. Már  több mint 10 éves múltra tekint vissza a süthető gyurmával való kapcsolatunk. Olyan szerencsések vagyunk, hogy a világ szinte összes gyártójának a gyurmáját megismerhettük testközelből, mivel forgalmazzuk is ezeket! Éppen ezért tudjuk, hogy melyik gyurma milyen tulajdonságokkal bír!

     Pár mondatban be szeretnék mutatni ezt a különleges anyagot. Igen, ez egy professzionális modellező anyag (agyag), mellyel szobrászkodni lehet és melyből  ékszerek, virágok, mini ételek és sok más izgalmas dolog készíthető. Sajnos a magyar fordítása egy kicsit ledegradálja (süthető gyurma), külföldön nem is gyurmának nevezik. Mivel gyurható, sokakban mint gyerek- játék ugrik be előszőr, viszont ez nem is igazán "kisgyerekeknek" való. Például az amerikai Sculpey Premo csomagolásán mindez fel is van tüntetve!  Bár tegyük hozzá, hogy nem lehet elég korán elkezdeni. Toxinokat nem tartalmaz, tehát nem mérgező. Nem bomlik le, ezért hosszú életű. Akár örökéletű ékszereket vagy figurákat is készíthetünk belőle megfelelő tárolás és használat melett! Könnyen tisztítható. Élethűen leképezhetünk belőle más anyagokat (fa, fém, üveg, porcelán, kő, kavics stb.) felületkezeléssel és festéssel. Más stílusokkal, technikákkal és anyagokkal is ötvözhető! Határ a csillagos ég!  

     Végre eljött az idő, hogy mi is megmutassuk ennek az anyagnak a sokszinűségét és a benne rejlő korlátlan lehetőségeket.       

Zsuzsi és Norbi

 

 

Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!