...és hogy miket is készítünk?

A megrendelések zöme egyedi, mint például az esküvői vagy születésnapi tortadíszek, figurák. Ezek leggyakrabban ember, állat vagy rajzfilm figura formájában valósulnak meg.  Kkulcstartók, dekorált bögrék és kanalak is népszerűek, de szeretik a virágokkal, pozsgásokkal dekorált asztali díszeket is. Élethű alakábrázlással is készítettünk már esküvői figurát, a legapróbb részletek kidolgozásával! Sokféle stílusban szoktunk alkotni, legyen szó ékszerről vagy más ajándéktárgyról (vintage, klasszikus, steampunk stb.)

Egyedi rendelés esetén telefonon vagy e-mail-ben tudod felvenni velünk a kapcsolatot, hogy mindnen részletet meg tudjunk beszélni. Ha van elképzelés nagy segítség, egy képet, vagy egy link. Minimum 1 hétre vállaljuk ezeket a megrendeléseket, bár ez függ a kidolgozottságtól is, hogy mennyire élethű vagy részletgazdag  az ábrázolás!

Igyekszünk készleten lévő, azonnal rendelhető termékekekt is tartani.

Ha bármilyen kérdeésed van, állunk rendelkezésedre:)


Szállítás és fizetés
A szállítás a GLS-sel és a CSOMAGKÜLDŐ-vel történik, már 1350FT-tól!
100% garancia
Csak vissza kell küldeni a rendelésedtől számított 30 napon belül a sértetlen terméket és teljes vételárat megtérítjük
Biztonságos fizetés
A Barionnal biztonságosan kényelmesen tudsz fizetni webáruházunkban.
Áraink a készlet erejéig érvényesek, és az árváltoztatás jogát előzetes bejelentés nélkül is fenntartjuk. Az esetleges árakat, technikai adatokat érintő elírásokért felelősséget nem vállalunk. A tévedés, árváltoztatás és elírás jogát előzetes tájékoztatás nélkül fenntartjuk!